Do travnja 1,4 milijuna skijaša

Bez autora
Apr 22 2010

U sezoni 2009./2010., koja je započela sredinom prosinca, radilo je ukupno 38 slovenskih skijališta, povremeno i 16 manjih. Na spomenutim je skijalištima do travnja zabilježeno 1,4 milijuna skijaša, čime je dostignuta prošlogodišnja razina posjećenosti. Na Kaninu i Krvavcu sezona će biti zaključena 2. svibnja. Na Mariborskom je Pohorju skijaška ponuda već zamijenjena ponudom za brdski biciklizam. Slične programe, odnosno ture pješačenja i planinarenja te biciklizam, pripremaju i drugi slovenski planinski centri kako bi privukli što veći broj posjetitelja i u nezimskom razdoblju.

Do travnja 1,4 milijuna skijašaU sezoni 2009./2010., koja je započela sredinom prosinca, radilo je ukupno 38 slovenskih skijališta, povremeno i 16 manjih, poručila je Komora planinskih centara.

Na spomenutim je skijalištima do travnja zabilježeno 1,4 milijuna skijaša, čime je dostignuta prošlogodišnja razina posjećenosti.

Na Kaninu i Krvavcu sezona će biti zaključena 2. svibnja. Na Mariborskom je Pohorju skijaška ponuda već zamijenjena ponudom za brdski biciklizam. Slične programe, odnosno ture pješačenja i planinarenja te biciklizam, pripremaju i drugi slovenski planinski centri kako bi privukli što veći broj posjetitelja i u nezimskom razdoblju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik